Sider

tirsdag 20. juli 2010

Det ryddes på Linetoppen

Når sommerveret lar vente på seg på Jæren er det fint å bruke tiden til å få orden i “sysakene”.

rydding


samling


Man kan jo spørre om hvor mye garn og stoff som strengt tatt er nødvendig å samle på. Men nå som jeg har fått så god oversikt og orden på samlingen min er det bare å sette i gang med strikking, hekling og sying.

Jeg har en laaaaaaaang “lyst til å lage liste”

11 kommentarer:

Solveig sa...

Wow, så ryddig å fint!!
Håpar eg også kan få slik orden ein gong... Må først få meg fast hobbyrom, trur eg...

jannepålanne sa...

Ja her var det rett og slett orden i sysakene! bokstavelig talt;) skjønner godt at du er motivert til å være kreaativ.. alt er så mye greiere når man finner det man ser etter:)
Ha en fin sommerkveld videre!

Randi sa...

Så flott, ryddig og oversiktelig hobbyrom. Gøy å harn og tøy å ha "MASSE" garn og tøy. Det blir sikkert mange flotte prosjekter av dette :)

Første prioritet etter ferie er å få orden på mitt hobbyrom. Gleder meg til å se hva jeg har :)Nå ligger alt i poser hist og her. Når jeg skal begynne på noe nytt kjøper jeg nytt garn selv om jeg har.

Veronica sa...

Åh, nå fikk jeg lyst til å flytte inn på Linetoppen! Så utrolig fint du har det i din kreative oase!! Masse deilige farger, ikke rart du lager så masse flott!!:)

Namaste sa...

Nå blei eg misunnelig på "sysakene" dine ja!

Blir spennande å sjå ka mærr så komme fra det flotta, og uhyre organiserta, verkstedet ditt :o)

STYLIZIMO sa...

Oioioi! Ja, her var det orden i sysakene ja! Trodde JEG var ordensmenneske jeg, men jeg er jo bare barnematen skjonner jeg:)

Maa jo si at det ser lekkert ut med alle de fine fargene - rett og slett et drommerom! - Kan tenke meg du koser deg her...

klem Nina

Anita sa...

Åååhhh - den som hadde hatt et sånt rom. Ikke rart du kjenner ideene boble i hodet her, nei. utrolig flott blogg du har - gleder meg til å se neste håndarbeidsprodukt som "triller ut" - Ha en fortsatt god sommer!

Sisselshverdag sa...

Hehe, du skulle sett mitt rom ;D Heldigvis har jeg eget rom i garasjen så ingen trenger se det ..
Herlig med system og orden blir jo motivert av alle flotte fargene :D

Ha en flott onsdag :D

Krusedulla sa...

SÅÅÅÅ FINT!! Du er jo så ryddig og flink:) Skulle ønske jeg hadde det slik også. Fantastisk flott pute du hadde laget. Alltid like koselig å ta en titt innom bloggen din. Vi snakkes og ønsker deg en flott ferie videre:) Klem klem

Ulla-Bella sa...

Det må jeg si: Så ryddig da gitt!

Lindus sa...

ååååå.. så mye gøy!!!!! :):) herlige farger:)
ha en fin kveld :)