Sider

onsdag 28. oktober 2009

Ny spennende oppgave på skolen.

Husker dere gyngestolen og skapet som jeg kjøpte i sommer?


Jeg hadde en plan. Vi har fått ny oppgave på skolen, vi skal lage et produkt som ikke er vårt eget fag. Jeg vil være møbeltapetserer. Jeg vil gjøre gyngestolen litt fænsipænsi.Jeg er blitt inspirert av disse bildene:


Bildene er hentet herfra.Bilde er hentet herfra.

Bilde er hentet herfra.

Intet mindre om dere skjønner?Jeg blir nødt for å referere til Biens aktivitetsblogg: Hun skriver om en Igor som er kroppsmaler og han sier:

"Problemet for de fleste av oss er ikke at vi sikter for høyt og bommer,

men at vi sikter for lavt – og treffer."


Dette syns jeg er utrolig bra sagt, jeg lar dette være mottoet og visjonen for denne oppgaven.

Egentlig var planen å lage en søt gyngestol inspirert av vintage roser, med masse roser i uliker røde og rosa farger. Men etter å ha sett disse fantastiske fargerike møblene lurer jeg på om jeg må la meg inspirere av blomster med alle regnbuens farger?

(ps! noen som lurer på hvordan det gikk med skapet? Det står her til skrekk og advarsel om at det er lurt å ta MÅL av et møbel FØR du kjøper det. Og gjerne ha en plan om HVOR i huset det skal stå. Det er fremdeles "litt"stort. )fredag 16. oktober 2009

Fin i formens give away


Bloggen Fin i formen har give away.


Dette sprer jeg gjerne rundt, fordi Fin i formen er en blogg med MASSE inspirasjon.
Siden jeg også liker grønt og hjerter, valgte jeg å låne dette bilde fra Fin i formen. Håper Fin i formen syns det er greit.


mandag 5. oktober 2009

Rødhette har fått plass i sofaen.Rødhette fikk plass i sofaen i tvstuen på loftet. For de som leste et tidligere innlegg kjøpte jeg dette putetrekket på Freetex. Her i loftstuen er det hvite og lyse toner som dominerer.
Kjenner det er godt med et rom med mye hvit.


Er ikke sofaen min like fin med en sovende gutt på 5 år i?
Jeg tror han sovnet i fart, for det var fullt leven i stua og plutselig ble det helt stille, når jeg kom inn sov han i denne stillingen.
Han har hatt feber på lørdagskvelden og søndagskvelden, jeg tenkte at han må være hjemme idag siden han ikke er helt frisk, men så feil kan en mor ta for han er ikke syk i det hele tatt , han spiller nå badmington på kjøkken og har ikke sittet stille siden han stod opp. Men han koser seg med å være hjemme en dag med bare mor, så det må jeg utnytte og kose meg med.