Sider

onsdag 24. juni 2009

Sommerstemning.


I dag har det vært HERLIG ver her på Jæren. Vi har kosa oss ute hele dagen.
I kveld skal jeg på besøk til en blomsterdekoratør. Da ville jeg lage en bukett til henne med blomster ifra hagen. Måtte ta bilde i solkroken utenfor kjøkken med det nye plastteppe fra Plantasjen.
Ha en blomstrende dag!

søndag 21. juni 2009

Inspirasjon.


Alltid mye inspirasjon å finne på Flickr.
Dette inspirerer meg! Flotte fargekombinasjoner og nydelig håndarbeid. Å quilte er kanskje en ide til teppe jeg har lyst å sette igang med?
Dette er bare to av mange flotte arbeider denne damen har laget.
Gå inn å la deg inspirere.

torsdag 18. juni 2009

Blomstrende pute.

I et innlegg lengre ned fikk jeg en utfordring av Gitte
Det var å applikere blomstene fra et dynetrekk til en pute. Den utfordringen måtte jeg jo ta!
Hva syns du Gitte, har jeg bestått utfordringen?

Ordtaket har jeg skrevet på pc og skrevet ut, overført det til tekstil med rammelim. Det blanke er metallfolie. Det som det er mest av er søm med maskin. Rundt blomstene har jeg sydd flere omganger med ulike farger. Jeg liker så godt den effekten. For å få følelsen av høydeforskjeller og lag på lag har jeg sydd på heklede blomster. Til slutt har jeg sydd på perler for å få inn en blank kontrast.
Ha en blomstrende dag.


tirsdag 16. juni 2009

Mine bestemorsruteproskjeter.

Dette er det største prosjektet jeg holder med. Jeg har vist det på bloggen før. Sist jeg viste bilde av det, var det 80 ruter, nå ligger det 20 nye klar til å sys på, så det går sakte men sikkert fremover.


Dette skal ligge på en sittebenk på hyttekjøkkenet til mor og far. Kjøkkenet er hvit med litt blått, tror dette passer fint.
Dette skal bli et teppe som skal ligge på en kontorstol. Planen er at jeg skal sy et bakstykke til den , men ting tar jammen tid.......

Dette er en sittepute som vi har med på tur. Nå er den blitt pute til katten.


torsdag 11. juni 2009

Morsomme små ting.

Er ikke disse små klypene søte? Akkuratt nå vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke de til , men de kommer helt sikkert til nytte en vakker dag! Klypene er kjøpt på TIGER.

De er så søte at jeg må ha de en gjennomsiktig krukke.Jeg er blitt spurt hvor jeg har kjøpt de fine boksene med babuska på.
De er kjøpt på TIGER i Danmark. En helt fantastisk butikk, minner om Søstrene Grene. Og alt kjempebillig. Boksene kostet 10 kr. Det er så billig det er gøy!